hotel, hotel Zagreb, hotel Zagreb Croatia

Vjenčanja Calypso

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da najljepše trenutke svoga života, kao što je dan vašeg vjenčanja, proslavite u Hotelu Calypso.
Atmosfera našeg restorana ujedinjena s profesionalnošću našeg osoblja učinit će Vaše vjenčanje jedinstvenim i nezaboravnim.
Lijepo uređena i klimatizirana dvorana za vjenčanja može ugostiti do 200 osoba. U njezinom uređenju možete i sami sudjelovati.
Za sve goste osigurano je i veliko parkiralište koje može primiti do 100 automobila.
Kako bi Vaš dan vjenčanja ostao nezaboravan naše će osoblje pridati važnost svakom detalju, od najljepših cvjetnih dekoracija do lijepo ukrašenih stolova. Za najmlađe smo osigurali dječje igralište kako bi mogli uživati u spuštanju toboganima, ljuljanju, klackanju.
Tijekom svadbenih svečanosti mladencima stoji na raspolaganju apartman, a za goste nudimo mogućnost najma 23 moderno uređenih soba i apartmana.
Organizacija svih vrsta svečanosti naša je specijalnost. Široka ponuda vrhunskih jela zadovoljit će svakog istinskog gurmana, a ugodan ambijent i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak u Hotelu Calypso nezaboravnim.

Ukažite nam svoje povjerenje, a sve ostalo što je potrebno za istinski doživljaj prepustite nama!

 

Ukoliko imate pitanja ili Vas zanimaju slobodni datumi, molimo Vas da sve upite pošaljete na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovete: +385 1 6530 002

 

Želimo Vam ugodan boravak!

Hotel CALYPSO*** Hojnikova 43, Lučko, Hrvatska